#perkweek van Sjaak

Leestijd 3 minuten

#Perkweek van Sjaak

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Onze webdeveloper Sjaak nam het stokje over. Hij is 25 jaar en is één van de bedenkers van PeerCMS.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BQdMvUZDMkF/?taken-by=vanderperk_groep
"Zoals elke maandag ben ik weer druk bezig met websites beheren. We willen ervoor zorgen dat websites sneller geladen worden. Als je bepaalde gegevens tijdelijk opslaat in een zogenaamde cache, kun je pagina's sneller laden. Zo hoeft je website niet steeds dezelfde items te laden."


Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BQf1KeBjevW/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag samen met online marketeer Dennis aan het kijken naar de opties van Google Tag Manager. Google Tag Manager bespaart veel tijd bij het maken van tags voor Google Analytics en Adwords. Hoe kunnen we die het beste inzetten op bestaande en nieuwe sites?"


Woensdag
https://www.instagram.com/p/BQiUJ_MD9sP/?taken-by=vanderperk_groep
"Elke dag blazen we wat stoom af tijdens een potje tafeltennis in de pauze. Zo blijven we goed in beweging en zie je wie er echt fanatiek is. Het blijft altijd een strijd wie de beste is? (Nee, hoor, grapje. Dat ben ik.)"

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BQkzEswD2yL/?taken-by=vanderperk_groep
"Overleg met onze afdeling webdevelopment over de structuuropbouw van toekomstige webshops. Als team moet je blijven inspelen op de trends en vernieuwingen. Het is belangrijk dat webshops snel en gestructureerd blijven voor de beste shopervaring van klanten."

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: