#perkweek van Mathijs

Leestijd 3 minuten

#perkweek van Mathijs

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was het de beurt aan Mathijs Hoexum, hij is 28 jaar en werkt op de afdeling webdevelopment.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BRBHbhgFou2/?taken-by=vanderperk_groep
"Alvast een sneak preview geven van de nieuwe website. Als Vanderperk Groep willen we up to date blijven met onze website. Daarom kijken we naar wat onze doelstellingen zijn en bouwen we de nieuwe website daaromheen. "

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BRDpRzHFi3N/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag met de afdeling ‘web development’ naar een escaperoom. Dat is een kamer waarin je opgesloten wordt. Door middel van opdrachten moet je zo snel mogelijk die kamer uit zien te komen. Goed voor de teambuilding en voor de samenwerking. Helaas waren we er net niet snel genoeg uit voor een record. Toch stonden we binnen 44 minuten buiten. 1 Minuut later dan het wereldrecord…"

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BRF39Rllps6/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag is het nationale complimentendag, reden om Sjaak een complimentje te geven over zijn opgeruimde bureau. Zeker een diploma waard!"

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BRIy88cFJ8F/?taken-by=vanderperk_groep
"Samen met stagiair Jorrik aan het kijken naar de user interface van een webshop. Het is belangrijk dat alles op een logische plek staat en producten makkelijk te vinden zijn. Hierdoor maak je het online winkelen makkelijk voor klanten."

 
Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BRLR1Xtl7wo/?taken-by=vanderperk_groep
"Reden voor een feestje, want het is weekend!"

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: