#perkweek van Marc

Leestijd 3 minuten

#Perkweek van Marc

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was het de beurt aan Marc Strootman, hij is 34 jaar en werkt op de afdeling verkoop.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BQvAJ80F39H/?taken-by=vanderperk_groep
"Samen met Jochem van Oor van Impulsar bekijk ik het nieuwe magazine. Het is belangrijk dat de kleur op het papier goed tot zijn recht komt. De uitstraling van het magazine moet van goede kwaliteit zijn. Als we blij zijn met het resultaat, kan het magazine verder door de drukmachine. "

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BQxupeYlZ_C/?taken-by=vanderperk_groep
"Als verkoper moet je natuurlijk goed voor de dag komen. Daarom heb ik maar even mijn vrolijke happy shoes aan gedaan. "


Woensdag
https://www.instagram.com/p/BQ0TyJVFAyA/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag werd ik gebeld door Thijs Slootjes van Fakeragency met als opdracht om een lookbook te drukken voor Sant Interiors. Voor zo’n opdracht haal ik de experts erbij om met elkaar te brainstormen over nieuwe ideeën. "


Donderdag
https://www.instagram.com/p/BQ2gIH-FoaI/?taken-by=vanderperk_groep
"Met windstoten van 110 km/u onderweg naar Moerdijk. Alvast een paar voorbeelden laten zien van bedrukte ballen. Het is altijd leuk om een andere draai aan producten te geven."

 
Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BQ5RpdkFfID/?taken-by=vanderperk_groep
"Met dit zonnige weer ben ik onderweg naar Huis van Belle. Deze meiden community bestaat 5 jaar en dat is een reden voor een feestje! Natuurlijk mag daar een cadeau niet ontbreken. Met een doos vol unieke roze mokken (met veel stippen) en het nieuwe magazine vers van de pers, feliciteren we Huis van Belle met hun 5-jarig bestaan! "

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: