#perkweek van Jantine

Leestijd 2 minuten

#perkweek van Jantine

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was het de beurt aan Jantine van der Perk, zij is 26 jaar en werkt op de ontwerpafdeling als grafisch vormgever.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BSbKH8AlvkW/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag was het letterlijk een kleurrijke dag! Samen met een aantal collega’s stond ik model voor onze nieuwe campagne. We werden ‘gepoederd’ met kleurpoeder, wat hilarische beelden opleverde. Benieuwd naar het resultaat? Houd de social media accounts van Vanderperk Groep in de gaten!"

 

Dinsdag
"Een ongeluk zit een klein hoekje… Daarom kon Jantine helaas deze dag niet aanwezig zijn."

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BSgKrzrlFI2/?taken-by=vanderperk_groep
"Voordat ik met een ontwerp begin, verdiep ik me eerst goed in de opdracht. De ene keer werk ik dat wat verder uit dan de andere keer, maar deze vragen staan altijd centraal: Wat zijn de wensen van de klant, wie is de doelgroep en wat moet er precies gecommuniceerd worden? Dit geeft me een helder beeld van waar het eindresultaat aan moet voldoen en zo kan ik gedurende het ontwerpproces in de gaten houden of ik nog steeds op de goede weg zit."

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BSiiZsHlSNI/?taken-by=vanderperk_groep
"Als grafisch vormgever heb ik iedere dag creativiteit nodig, maar soms heb ik even niet zoveel inspiratie en loop ik vast met een ontwerp. Met dit filmpje wil ik laten zien dat creativiteit nooit op raakt. Hoe meer je er mee bezig bent, hoe meer creativiteit er los komt. Het helpt mij om even te switchen naar een andere opdracht, zodat ik later weer met nieuwe ogen naar het ontwerp kan kijken"

 

Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BSlC8I5ler3/?taken-by=vanderperk_groep
"Ik ben iedere werkdag op deze plek te vinden. Daar werk ik mijn ontwerpen uit met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. In InDesign maak ik de layout, in Illustrator ontwerp ik logo’s en illustraties en in Photoshop bewerk ik foto’s. Vandaag zoek ik met de Pantone kleurenwaaier een mooie kleurencombinatie bij elkaar. In deze waaier staan de kleuren precies zoals ze uiteindelijk ook gedrukt worden, dat zoekt veel makkelijker dan op het beeldscherm."

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: