#perkweek van Govert

Leestijd 3 minuten

#perkweek van Govert

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was het de beurt aan Govert Versteeg, hij is 54 jaar en werkt op de afdeling frontoffice als productieleider.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BSJC0Y1FgxT/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag is er een nieuwe collega van start gegaan. Ik help Hans graag op zijn nieuwe werkplek. Zo kijken we hier samen naar de eerste afdruk uit de drukpers die hij zal gaan bedienen."


Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BSLF3WZlqGX/?taken-by=vanderperk_groep
"Elke ochtend neem ik samen met Geo (orderbegeleider) en Ron (binderij) de planning door van de dag. Aan de hand van een orderlijst overleggen we met elkaar welke orders er al klaar staan voor verzending en welke nog gemaakt moeten worden. We zijn met elkaar verantwoordelijk dat de leveringen volgens de planning verlopen."


Woensdag
https://www.instagram.com/p/BSN8OGEFiKr/?taken-by=vanderperk_groep
"Het is belangrijk dat de voorraad papier op peil blijft, daarom controleer ik regelmatig hoeveel papier er nog in het magazijn ligt en bestel dan, als het nodig is, weer nieuwe voorraad erbij. Zodoende heb ik bijna dagelijks telefonisch contact met diverse leveranciers."

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BSQ5pRZDyQD/?taken-by=vanderperk_groep
"Vandaag was het prachtig weer met een warm zonnetje, daarom ben ik lekker met de fiets naar huis gegaan. Niet alleen om stoom af te blazen, maar het is ook goed voor mijn conditie om regelmatig te blijven bewegen."


Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BSTGf1AlN6Y/?taken-by=vanderperk_groep
"Ik zit gelukkig niet alleen de hele dag achter mijn bureau. Hier help ik de chauffeur op weg met zijn rit voor deze dag. Dat houdt m’n werk divers en veelzijdig."

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: