#perkweek van Gerben

Leestijd 3 minuten

#Perkweek van Gerben

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week nam vormgever Gerben het stokje over. Gerben is 26 jaar en werkt al bijna 9 jaar bij Vanderperk Groep als dtp-er en vormgever.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BP4rufrDjbS/?taken-by=vanderperk_groep
"Sinds 2010 ben ik verantwoordelijk voor de opmaak van het VNC Magazine. Door de goede communicatie met de redactie en de uitdagende opmaak is het steeds weer een mooie klus om vorm te geven."

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BP6_URFj59M/?taken-by=vanderperk_groep
"Hier kijk ik samen met onze stagiaire Geerke naar de opmaak voor de nieuwe advertentie van Restaurant Amarone. Nooit verkeerd om zulke advertenties voorbij te zien komen toch?"

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BP95NaKDEIP/?taken-by=vanderperk_groep
"Op woensdag zijn we druk bezig geweest met een logo-ontwerp. Nadat we het logo hebben gepresenteerd, buigen we ons daarna over de complete huisstijl van het bedrijf."


Donderdag
https://www.instagram.com/p/BQDJTabDgqP/?taken-by=vanderperk_groep
"De langverwachte video van m'n collega's Dennis en Wouter ging live. De Bond tegen vloeken bestaat 100 jaar en vierde dat vorige week. M'n collega's gingen op pad en interviewden vele prominente gasten. Plus: ze reden in een kekke bak."

 
Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BQDRMqsDa_6/?taken-by=vanderperk_groep
"Vrijdag was een ontzettend creatieve dag. Eerst bespraken we de uitingen van Vanderperk Groep. Daarna snel door met het vormgeven van een geboortekaartje, het opmaken van een flyer en het maken van een huisstijlhandboek!"

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: