#perkweek van Geerke

Leestijd 4 minuten

#Perkweek van Geerke

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was de nieuwe stagiaire Geerke de Bruijn aan de beurt, ze is 18 jaar en loopt stage sinds 23 januari op de afdeling Online Marketing bij Vanderperk Groep.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BQK7VseBun_/?taken-by=vanderperk_groep
"Elke ochtend ga ik met de fiets naar Vanderperk Groep. We begonnen de week met resultaten te vergelijken van de social-media-rapporten. De verschillen tussen de vorige maanden waren niet heel groot. Het is belangrijk om de 'engagement' van berichten hoog te houden, een strategie komt daarom goed van te pas."

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BQNcErtjHWM/?taken-by=vanderperk_groep
"Om de dinsdag maar even lekker in te luiden had ik een zak blauwe crunch M&M?s meegenomen (Jaloers?). Natuurlijk waren m'n collega's daar erg blij mee. Uiteindelijk ben ik er creatief mee aan de slag gegaan en heb ik er het Vanderperk Groep logo van gemaakt."

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BQQDG8kjH7w/?taken-by=vanderperk_groep
"Woensdag: de dag dat ik een post zou maken dat de meeste likes zou krijgen -sorry, Gerben. Met toeval hadden we allemaal Happy Socks aan, waar toch echt even een foto van gemaakt moest worden. Toch wel de meest creatieve foto van de week."

Donderdag
https://www.instagram.com/p/BQSrI0UjDlt/?taken-by=vanderperk_groep
"Op donderdag ben ik aan de slag gegaan voor LinkedIn, hiervoor bedacht ik een strategie om de pagina van Vanderperk Groep te blijven optimaliseren. Als stagiaire mag ik ook de strategie toepassen, om te zien of het werkt wat ik heb bedacht."


Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BQUqhx5D1I9/?taken-by=vanderperk_groep
"Op vrijdag heb ik een terugkomdag op school. Ik had gelukkig donderdag alvast een foto gemaakt voor de post van vandaag. Het moest natuurlijk wel de topper van de week worden. Daarom heb ik een foto gemaakt met alle social-media-kanalen die mij elke dag inspireren."

 
Ook stagelopen bij Vanderperk Groep? Check of er plek is voor jou.

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: