#perkweek van Dennis

Leestijd 4 minuten

#Perkweek van Dennis

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Onze online marketeer Dennis ging los op Instagram. Hij is 29 jaar en werkt nu bijna een jaar bij Vanderperk Groep.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BRlOPUKl-v-/?taken-by=vanderperk_groep
"Ik ga stuk op woordgrappen. Samen met collega Wouter zitten we de hele dag grappen te maken. Kijk maar naar ons filmpje met Speciaalbakkerij Van der Grijn."

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BRn-5O8Fye7/?taken-by=vanderperk_groep
"Ik ging langs bij Subbass Music Group om te praten over de nieuwe contentstrategie. Het toffe is dat zij voor ons een track maken voor de nieuwe campagne 'Breng Kleur tot Leven'. De uitdaging voor Subbass is dat zij niet zomaar muziekproducenten zijn, ze gaan ook voor artiesten aan de slag om hen in de markt te zetten. Een soort mega manager/producent."

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BRqW45Zl5Pu/?taken-by=vanderperk_groep
"Dinsdag 21 maart filmen we de hele middag en avond in een schuur op Goeree-Overflakkee. We nemen de promotievideo op voor de nieuwe campagne 'Breng Kleur tot Leven'. Er moet veel gebeuren en we konden dat gelukkig in het heerlijke weertje bespreken."

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BRtFjniFs-i/?taken-by=vanderperk_groep
"Contentkalenders zijn overzichten waarop je makkelijk en overzichtelijk kunt zien welke content je op welke kanalen verspreid. We ontwikkelen ze in samenwerking met een klant en denken met hen na over wat ze willen vertellen en aan wie. Waar kunnen we hun doelgroep bereiken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de doelgroep niet moe wordt van content? Hoe kunnen we nieuwe klanten vinden en boeien?"

 
Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BRvbFXwFgAP/?taken-by=vanderperk_groep
"Video is een grote passie van me. Daarom een creatieve uitspatting aan het eind van de week. Het verhaal dat ik hier wil vertellen, is dat ik continu bezig ben om mijn aandacht te verdelen. Ik wil me richten op wat voor me is, in plaats van wat er allemaal om me heen gebeurt. Er is zoveel wat me kan afleiden. In video kun je zo eenvoudig een goed verhaal vertellen."

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: